Gert Vincent & Abiza Band koncert

14 sep 2013 / 21:00

Gert Vincent & Abiza foto-page-001

Super rytmisk spilleglæde fra Guldkysten møder danske sange…

Nu kan resultatet af et eksotisk samarbejde mellem Gert Vincent fra Lilholt Band og nogle af Vest Afrikas bedste highlife musikere opleves i Byens Café i Jelling. Musikforeningen og Jelling Musikfestival inviterer således befolkningen til et sammenspil af danske sange og rytmisk musik fra Guldkysten…

Abiza Band er et prominent ensemble af høj international klasse, der indspiller og turnerer i store dele af verden med kendte afrikanske kunstnere. Fra shows på Dubais eksklusive kæmpe natklubber til optræden ved Nobelpris overrækkelse i Norge.

Vincent, den karismatiske guitarist, har udover rigtig mange koncerter på de danske scener, komponeret og spillet med musikere i bl.a. Bolivia, Spanien, Cuba, Kenya, Trinidad og selvfølgelig Sct. Vincent.

I Ghana blev mødet mellem Vincent og Abiza Band starten på et intenst og vedvarende samarbejde. “Vi faldt hurtig i hak” fortæller Vincent “Der blev arbejdet nat og dag. Komponeret, øvet, arrangeret og indspillet. Optrådt på ghanesisk TV og spillet en række koncert i hovedstaden Accra”

Den dansk/ghanesiske musik vakte stor begejstring blandt publikum og de involverede musikere, så inden Vincent rejste hjem blev det aftalt at forsætte samarbejdet, ved en given lejlighed, hvor de afrikanske topmusikere er på turné i Europa.

Det er nu frugten af dette samarbejde som der vil kunne opleves i Byens Café i Jelling lørdag d. 14. september kl. 20.00 – det er en krydret blanding af Abiza Band`s rå-swingende highlife og Vincent`s lyse danske sange som musikerne vil kaste af sig – det bliver uforglemmeligt.

Billetsalget starter d. 17. august 2013 og billetterne kan købes i Byens Café og HER

Entré: 100,-

Musikforeningens medl.: 75,-

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival