Geo Lukas m. band

28 jun 2019 / 20:00

BYENS CAFÉ, D. 28. juni KL. 20.00

Geo Lukas var på besøg som opvarmning for Juncker i foråret. Dette gjorde han så godt, at han denne gang besøger Byens Café i Jelling som aftenens solist og omdrejningspunkt.

Geo Lukas

Den 28. september 2018 udkom Geo Lukas’ debut-EP “Autopilot” som er skrevet, indspillet og produceret af Geo Lukas selv. Sangen ‘Melissa’ er indspillet og produceret i samarbejde med Søren Zahle (Peter Sommer) og Mads Tønder (The Broken Beats) i ‘Studio Communale’ i Skanderborg.

25-årige Geo Lukas er en sanger, sangskriver og multiinstrumentalist fra Herning, men bosiddende i Århus. Trods sin unge alder, har han været vidt omkring. Han har bl.a. samarbejdet med navne som Marcus Winther-John, Christian Juncker og Sys Bjerre.

Med vedkommende danske tekster og et unikt univers af fængende melodier, formår Geo Lukas at sætte musik og ord på tanker og følelser i sine popsange. Han udtaler selv:

“I mit lille hjørne af verden er der ingen regler for, hvad en sang skal kunne. Jeg lytter både til C.V. Jørgensen, Veronica Maggio, The Smiths og Håkan Hellström, for bare at nævne nogle af mine musikalske helte. Det er det danske sprog, der betyder noget for mig, og så skal teksterne helst pakkes ind i den rigtige energi. Det er fedt både at kunne male med ord såvel som musik. Teksterne er vigtige for mig. Når en idé opstår oppe i mit ungdommelige, forstyrrede hovedet, kan jeg allerede høre hvilket univers og stemning sangen skal udtrykke. Mens sangen bliver til, bærer jeg rundt på en enorm følelse, som melodien giver mig. En form for en velkommen virus. Jeg aner bare ikke hvilken følelse, før teksten er skrevet. Når sangen så endelig er færdig, føler jeg mig 30kg lettere, selvom jeg ikke vejer alverden i forvejen. Kærlighedssange kan være en god hoveddør for lytteren, men jeg nyder at skrive sange om både vind, vejr og lidt af hvert. Jeg møder mange tanker i min hverdag. Store som små. Sangteksterne er min form for afløb, hvor jeg kan tømme hovedet for tanker.”

Med live er Mathias Rindom på trommer, Søren Schack på guitar og Thomas Friis på bas, som hver især har spillet med bl.a. ‘The Broken Beats’, ‘Bull&Hjorth’ og ‘Martin Baltser’.

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100,-

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk