Monica Z – gallapremiere

20 mar 2014 / 20:00

 

Den svenske jazzsangerinde Monica Zetterlund var et ikon i tressernes jazzmiljø i Sverige og Danmark, og hendes popularitet strakte sig ud i verden, bl.a til USA.

 

Den danske instruktør Per Fly har instrueret filmen MONICA Z om den periode i hendes liv hvor hun får sit store gennembrud og når toppen af sin karriere.

 

For at fejre Danmarkspremieren på den meget roste film har Byens Bio og Byens Cafe valgt at gøre noget særligt ud af aftenen den 20. marts.

 

Byens Cafe tilbyder den svenske nationalret: Svenske kødboller med kartoffelmos, sovs, tyttebærsyltetøj og syltede agurker formedelst 98 kr. Under spisningen vil fire musikere fra Jelling Swingeri sørge for ”taffelmusik” fra Monica Zetterlunds repertoire.
Spisningen starter kl. 18.30 og filmen vises kl. 20.

 

Mad skal bestilles i forvejen på mail: byenscafe@byenscafe.dk eller på tlf. 76801990 eller 50589262. Senest søndag den 16. marts.

 

Billetter til filmen købes på sædvanlig vis via hjemmesiden www.byensbio.dk eller i biografen før forestillingen. Filmen er en del af Biografklub Danmarks program.