FrokostJazz

27 okt 2012 / 12:30

Jelling Musikforening, Jelling Bryggeri A/S og Byens Café har inviteret orkestret JAZZMOOD til at spille til frokostjazz i Byens Hus d. 27. oktober.

Orkestret, der er en kvintet, består af dygtige musikere, som igennem adskillige år har beskæftiget sig med jazzmusik.

Tom Horn, som rigtig mange vil huske som talentfuld fløjtenist og trompetist, spiller guitar i orkestret.  Han har medvirket i en række ensembler gennem tiden, senest ”Hattrick” og duoen ”Horn og Møller”.

Bassist i bandet er Tine Lützen. På et tidspunkt skiftede hun klaveret ud med elbassen og har dyrket forskellige genrer. Hun har blandt andet spillet sammen med Holger Laumann og Anne Linnet.

Mogens Sønderup spiller altsax. I adskillige år har han undervist i musik på højskoler og har skrevet flere lærebøger om musik. Mogens Sønderup er også en erfaren musiker – har i mange år været ” fast inventar” i en række etablerede orkestre, bl.a. ”Natekspressen”, Skanderborg Hjuldamperservice” og nu også i Jelling Seminariums Big Band.

I JAZZMOOD kan man også lytte til en spændende sangerinde, Charlotte Andersen. Med baggrund i klassiske og moderne koropgaver har Charlotte Andersen nu fundet en anderledes udfordring i at optræde som jazzsangerinde.

Endelig kan vi præsentere en særdeles spændende trommeslager. Fra Horsens har orkestret  ”importeret” den meget erfarne Jens Pedersen. Forskellige kapelmestre har benyttet Jens Pedersen med fokus på revy- og teateropgaver. Men det er i jazzsammenhænge – eksempelvis sammen med Finn Ziegler, Uffe Steen eller Fritz Elmers kvartet, publikum har mødt Jens Pedersen.

Jelling Musikforening, Byens Café og Jelling Bryggeri har altså lagt op til en gang hyggelig frokostjazz lørdag d. 27. oktober. 

Der er indtil onsdag d. 24. oktober forsalg af billetter i Byens Café. Her kan man
for kr. 100,- reservere entré og håndmadder, som står klar, når koncerten starter.

Man kan også indtil d. 24. oktober reservere entré + håndmadder på denne mail-adresse: p.schou@jellingnet.dk.

Entré alene til koncerten, kr. 60,- betales ved indgangen.