Jubilæumskoncert med Jelling Spillemandslaug

16 nov 2013 / 12:00

Jelling Spillemandslaug blev stiftet 17. november 1983 og har i de forløbne 30 år spillet til flere hundrede folkedanseballer, lanciers aftner, koncerter, stævner, festivaller og andre festlige arrangementer. I dag er Jelling Spillemandslaug et rutineret og velspillende orkester med et stort og alsidigt repertoire bestående hovedsageligt dansk og nordisk folkemusik. Lauget har gennem årerne hentet i inspiration fra rejser til bl.a. Hviderusland, Slovakiet, Sverige, Holland og Skotland. Disse forskellige inspirationskilder har medvirket til, at Jelling Spillemandslaug har sin helt egen stil indenfor traditionel dansk folkemusik. Laugets musikalske udvikling kan tydelig høres på de forskellige kassettebånd og CDere, lauget har udgivet gennem årerne.
Til koncerten i Byens Café d. 16. november kl. 12.00 vil lauget med en række festlige og smukke melodier fra de forskellige udgivelser fortælle historien om de første 30 år i laugets historie.
Byens Cafe byder på Traditionel Frokostbuffet til 125 kr. mod forudbestilling senest 13. november og Jelling Bryggeri står klar med dejligt fadøl i hanerne.