Frokostjazz i Byens Cafe

02 mar 2013 / 12:30

Lørdag den 2. marts er der igen frokostjazz i Byens Hus i Jelling. Her vil Brødrene Kujon levere en flot musik for de jazzinteresserede – og dem der bare gerne vil høre god musik.

Bandet består af 3 håbefulde talenter: Jacob Bredahl Djursaa på guitar, Kristian Vissing på trommer og Jens Bønnerup på elbas. Sidstnævnte er fra Jelling og har med succes tidligere optrådt på scenen i Byens Hus.

Der er tale om et nystartet band, der blev dannet i august 2012. Formålet med bandet har været at eksperimentere med klassikere og at udforske mulighederne inden for mere avanceret jazz og funk.

Brødrene Kujon har et vekslende repertoire – de spiller både nyere og ældre jazz og leverer musik på højt niveau. Gå ikke glip af denne musikalske oplevelse.
For kun 120,- kr. får du entré og 3 lækre håndmadder. Det er dog nødvendigt at forudbestille senest tirsdag den 26. februar i Byens café eller på mail p.schou@jellingnet.dk.
Entrébillet kan købes for 60,- kr. ved indgangen eller ved forsalg i Byens Café
 
Jelling Bryggeri står klar ved hanerne, så du kan nyde et godt glas håndbrygget øl – kom f.eks. og smag den nye Påskebryg, der er helt frisk fra fad.

Frokostjazz arrangeres af Jelling Musikforening og Jelling Bryggeri

Vel mødt til en dejlig eftermiddag med musik, hygge og god mad.