Frede Fup rocker i caféen

12 okt 2013 / 21:00

Lørdag d. 12. oktober 2013 kl. 21.00

Når Frede Fup spiller rock – oFrede Fupg det gør de det meste af tiden, er der også spillet op til dén fest, du har savnet alt for længe. En fest, der holdes at præcis den rigtige årsag, og fordi én har stillet præcis det rigtige spørgsmål. Og det spørgsmål lyder ”jamen, hvorfor ikke?”. 

Det er netop dét, som musikforeningen og Jelling Musikfestival glæder sig over at åbne dørene til lørdag d. 12. oktober kl. 21.00, når Frede Fup spiller i Byens Café i Jelling.

Frede Norbrink var “en af rødderne fra Amagerbro”, og spillede fra 1961 til bandet Frede Fups dannelse med i diverse lokale grupper, centreret omkring København og Christiania. Gruppen bygger deres musikalske fundament på glad 50’er rock ‘n’ roll, for størstedelens vedkommende på dansk med tekst og musik hovedsageligt skrevet af Frede selv.

Den charmerende spradebasse fra Amagerbro har med ”Det er skønt at være smuk” skabt et album, som trækker lige linjer tilbage til dengang bandet lavede deres uimodståelige første to LP’er. Sløjferne til fordums fede tider er smukt bundet med såvel musikalske og tekstlige hilsner til åndsbrødrene Gasolin’ og Kim Larsen. Og forsanger Frede, oser stadig af skønhed og lune, så der er ingen tvivl om at bandet er klar til at rocke løs og give publikummet i Jelling en oplevelse…

Besætningen i Frede Fup er udvidet og består nu af:

Frede Norbrink (vokal), Niels Poulsen (guitar), Klaus Agerschou (keyboards), Flemming Muus (bas & mitch) Fischermann: (trommer).

Entré: 120,-

Musikforeningens medlemmer: 95,-

Læs mere på www.byenshus.com eller www.jellingmusikforening.dk

Billetsalget er startet i Byens Café eller online her.

Arrangører: Musikforeningen og Jelling Musikfestival