Foredrag; Mit liv med vin og musik

27 apr 2017 / 19:30

Få en oplevelse for alle sanser, når musiker og tidligere booker på Klaverfabrikken Jens Rømer holder foredrag i Byens Café.

Mit liv med vin og musik 2017_beskåret

Jens Rømer er lige nu aktuel med sin første bog ‘Mit liv med vin og musik’ og foredragsarrangementet spiller på flere oplevelser og sanser: Vin, mad, musik, fortællinger om personlige oplevelser, økologi og biodynamik – og rejser til en række vinproducenter i Frankrig. Alt sammen ledsaget af betagende billeder, videoer og musik.

Bogen ‘Et liv med vin og musik’ er historien om iværksætteri, om at få nye idéer til livets opretholdelse og finde nye græsgange i et fremmed land. Jens Rømer fortæller om, hvordan han sammen med sin familie og to små børn satsede alt, og flyttede til Sydfrankrig og den lille vinlandsby Vacqueyras.

Smagsprøver og sange

Turene gik frem og tilbage til jobbet som booker af verdensmusikken på Klaverfabrikken, indtil Rømer sidste år valgte at hellige sig livet, som vinimportør på fuld tid.

Jens Rømers fortælling byder på en personlig vinrejse. Undervejs får man lejlighed til at smage nogle vine med lidt tapas. Arrangementet ledsages af en koncert med musiker Finn Olafsson, som vil spille sange skrevet af en række af Jens Rømers musikervenner.

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling.

Arrangører: Jelling bibliotek & Jelling Musikfestival

Entré: 150,-

Billetsalget er startet!

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk/mit-liv-med-vin-og-musik