Everybodys talking

05 feb 2015 / 20:00

Everybodys talking koncert

Everybodys Talking bandet kan bryste sig af 4 albumudgivelser foruden 2 live DVD’er og flere hundrede livekoncerter overalt i landet. For første gang spiller Everybodys Talking i Byens Café, Jelling torsdag d. 5. februar 2015 kl. 20.00

EBT 2011

De tre herrer formår stadig at skabe en unik intimitet og en nærværende kontakt til deres publikum, trods succesen på de store scener og de mere end 13 år på landevejen. Nu kommer turen så til Byens Café i Jelling, hvor de vil give koncert og sørge for den intime stemning sammenlagt med et utroligt nærvær, som bandet netop er kendt for ved deres koncerter. Når Everybodys Talking går på scenen er de bedst kendt som: Popdrengen, Rocklegenden og Kongen af Ribe. Privat er de Jimmy Colding, Billy Cross og Lars Maasbøl.

En aften med Everybody’s Talking er kendetegnet ved sit-down comedy og deres fantastiske fortolkninger af etablerede pop/rock-numre, strengeleg i højeste klasse, eminente vokalpræsentationer af alle 3 og nærværende skarp humor med masser af plads til improvisation, både musikalsk og verbalt.

Publikum kan glæde sig til en aften, der spænder bredt over hele karrierens hits og oplevelser krydret med nye tiltag, ideer og klassiske sange i nye indpakninger.

Dette er ikke en sidste koncert med bandet, men Everybodys Talking har besluttet at drosle ned på turnévirksomheden for at koncentrere sig om andre opgaver. Så denne koncert kan godt vise sig, at blive en af de sjældne muligheder for at opleve orkestret live.

Arrangører: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: 200 kr.

Musikforeningens medlemmer: 175 kr.

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk/everybodys