Esben Kronborg & Graham Weber

20 sep 2015 / 13:00

Amerikansk og dansk singer-songwritere til Byens Café

Esben Kronborg & Graham Webber

Den amerikanske singer-song writer Graham Weber og Horsensianske Esben Kronborg mødes i skøn forening, når de søndag d. 19. september 2015 kl. 13.00 spiller i Byens Hus, Jelling.

Esben Kronborg og Graham Weber mødte hinanden i House of Songs i Austin Texas i september 2014 og der var øjeblikkelig en god kemi imellem de 2 sangskrivere. Inden længe havde de skrevet deres første sang sammen og lagt planer om den tour, der nu er en realitet. De har begge hjemme i den amerikanske sangskriver tradition, men samtidig er de ikke bange for at lege med traditionerne og virkemidlerne, så de begge fremstår som selvstændige sangskrivere med noget på hjertet.
Koncerten giver Jellings publikum en unik mulighed for, at opleve den Amerika og Danmark mødes i skøn forening til eftermiddagskoncerten søndag d. 19. september kl. 13.00.

Graham Weber er en amerikansk sanger og sangskriver som med 3 fuldlængde plader har markeret sig i det amerikanske sangskrivermiljø, som en ærlig og dygtig lyriker der samtidig formår, at tage den traditionelle amerikanske sangskrivning nye steder hen. Han har rejst og turneret USA tyndt, både med band og solo med sin guitar under armen, men har nu slået rødder i Austin, Texas.

Horsensianske Esben Kronborg har siden 2010 spillet over 250 koncerter i eget navn og optrådt på Smukfest, Jelling-, Skagen- og Samsø festival. Med to EP’er i bagagen udgav Esben Kronborg sit debutalbum ”Trumpets” i oktober ’14, der er blevet flot modtaget af såvel radio som anmeldere. Med inspiration fra den amerikanske singer-songwriter scene, har Esben med sin markante stemme, markeret sig som en artist, der er ”kommet for at blive”.

Caféen serverer denne dag suppe. Mad skal bestilles senest den 13. september på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 75 kr.

Musikforeningens medlemmer: 50 kr.

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk/grahamweber