Dobbeltkoncert m. Signe Svendsen & Dorthe Gerlach

02 dec 2016 / 20:00

Signe Svendsen & Dorthe Gerlach i skøn forening

Signe og Dorte

Det er en helt unik musikalsk oplevelse der er publikum i Jelling i vente, når Signe Svendsen & Dorthe Gerlach spiller dobbelt koncert i Byens Hus fredag d. 2. december kl. 20.00

Signe Svendsen inviterer for 3. år i træk en musikalsk kollega med på en unik turné – for 3. år i træk lægger de vejen forbi Byens Café når Musikforeningen og Jelling Musikfestival inviterer indenfor til det spændende koncept som er helt enkelt: Man deler en aften og spiller SOLO. I år har Signe inviteret sangeren og sangskriveren Dorthe Gerlach med om bord og det har hun heldigvis sagt ja til!

Dorthe Gerlachs karakteristiske stemme har de seneste 10 år tegnet den ene halvdel af countrypop-duoen Hush – bandet er dog pt. på standby og Dorthe har derfor dedikeret sig til sin solokarriere.

Hun kommer med sangene fra det nye soloalbum ’Natlys’ og der venter publikum noget fuldstændig nyt og særligt.

Men først og fremmest bæres ’Natlys’ smukt af Dorthes velkendte, lysende rene og intense stemmeklang. Nyd førstesinglen fra albummet, der deler samme titel, ’Natlys’. Modsat tekstuniverset i Hush synger Dorthe Gerlach udelukkende på dansk med solomaterialet

Signe Svendsen kommer til Jelling med en håndfuld nye sange. Sange fra hendes tredje album -Rift- og som igen markerer at hun er en vedkommende og interessant sangskriver.

I front står Signe Svendsen med et sjældent nærvær og en sans for sit publikum. Med sikker hånd fører hun dem gennem rørende sange over i insisterende nordicana og videre til pop med mening. Alt er på dansk og teksterne forholder sig til både kærlighedens forviklinger, verdens omkring os og hvad vi gør ved den.

Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give folk en ny og nær oplevelse af deres sange. Publikum kan forvente en aften i selskab med to stærke stemmer, gode sange og vedkommende historier.

Caféen serverer denne Chili con Carne toppet med cremefraiche/ koriander med tortillachips og husets guacamole & salsa & brød til 135 kr. Mad skal bestilles senest den 11. november på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 150 kr.

Musikforeningens medlemmer: 125 kr.

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk/SigneogDorthe

Læs mere på: www.byenshus.com