NY DATO IGEN!!! Den Danske Mafia

18 jun 2021 / 20:00

Koncerten med Den Danske Mafia er flyttet til fredag d. l8. juni. Hvis du er forhindret i at komme til koncerten på denne dato og hvis du havde købt billet til de aflyste koncerter i december og april, så kan du få refunderet købet ved henvendelse til caféen, i det tilfælde din billet er købt der, eller musikforeningen via www.billetto.dk, hvis din billet er købt der.

DDM

John Mogensen ́s største hits, tilført en ekstra indsprøjtning fed rock!

Der er dømt fadøl, stemning, velkendte klassikere og sprød luftguitar, når Den Danske Mafia indtager Jelling.

Den Danske Mafia har siden 2003 kørt de danske landeveje tynde, og partyrockerne er efterhånden blevet en fast institution i dansk festival -og klubkultur.

Med et repertoire bestående af John Mogensens udødelige sange, fortolket som solide rock klassikere, er successen bare vokset! Den Danske Mafia har udgivet 5 albums i alt, med mere rockede og partyorienterede versioner af John Mogensens sange. Genhør de mange klassikere som bl.a. Karl Herman og Jeg, Der Er Noget Galt i Danmark, Fut i Fejemøget, Så Længe Jeg Lever og Ensomhedens Gade.
Der leveres desuden store hits fra John Mogensens tid i Four Jacks, som Mandalay og Åh Marie.

Den Danske Mafia er et frisk pust med et lunt glimt i solbrillerne, og et klart mål: AT SKABE FÆLLESSKAB OG MASSER AF HYGGE TIL ALLE ROCK-OG MOGENSEN ELSKERE

Henrik Bjørn: Leadvokal / bas, Henrik Johannessen: Guitar / kor Michael Fast: Trommer

 

Entré: 185,- kr.

Entré medlemmer af musikforeningen: 160,- kr.

 

Dørene åbner kl. 19.00

Arrangører: Jelling Musikfestival og Jelling Musikforening

Billetter kan købes på billetto eller i Byens Café fra torsdag d. 26. november