Country aften med Rattlesnakes

09 nov 2013 / 21:00

rattlesnakes

Rattlesnakes er ægte dansk country/folk-­rock, når det er bedst. Bandet har tidligere spillet i caféen, men også på festivalen med stor succes. Bandet består af garvede musikere, som har spillet og optrådt i adskillige sammenhænge. Det hele begyndte dog i 1988, da Hans Henning og Peter Stub blev spurgt, om de ville levere countrymusik til Legolands ”western by”. En måske lidt atypisk opgave for en flok garvede landevejsmusikere, men som husorkester i Legoredo er Rattlesnakes faktisk blevet ikke mindre end verdenskendte. Derfor er vi også glade for, at de endnu engang vil gæste Byens Café i Jelling, som omdannes til ”honky tonk” og danner rammerne om en aften i country’ens tegn.

Bandet kan prale af, at deres CD ligger i samlinger over hele kloden. Dette kan kun lade sig gøre, fordi de via deres optrædener i Legoland kommer i kontakt med en masse forskellige nationaliteter. Dette har også medvirket til, at der løbende er invitationer til at optræde i mange andre lande.

Rattlesnakes er: Peter Stub: Guitar (mandolin, dobro og sang), Hans Henning Johannsen (Guitar og sang), Kristian Løhde Kærsaa (Bas og sang), Carsten Kolster (Trommer og sang) og John Nielsen (Keyboards, harmonika og sang).

Det vil til denne koncert være muligt at købe en kombineret mad-­ og koncertbillet til en fordelagtig pris. Menuen vil bestå af en western-­inspireret menu.

Koncert inkl. country menu: 235,-

Entré koncert: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 95,-

Læs mere på www.byenshus.com eller www.jellingmusikforening.dk

Billetsalget starter d. 12. oktober 2013 i Byens Café eller online her.

Arrangører: Musikforeningen og Jelling Musikfestival