Claus Waidtløw Trio

01 sep 2016 / 19:30

Claus-Waidtløw-web

Claus Waidtløw, Henrik Gunde og Kaspar Vadsholt udgør Claus Waidtløw Trio – en trio har to anmelderroste albums i bagagen når de spiller i Byens Café torsdag d. 1. september 2016 kl. 19.30.

Forsalg: 125,- (medl. 100,-)

I samarbejde med festivalen Jazz i Trekanten inviterer Musikforeningen og Jelling Musikfestival nu indenfor til en koncert med en af landets mest anerkendte og efterspurgte saxofonister. Claus Waidtløw har siden 2005 spiller sammen i Claus Waidtløw kvartet sammen med Henrik Gunde og Kasper Vadsholt. Til denne koncert har kvartetten ladet deres trommeslager blive hjemme – netop dette giver en god mulighed for, at udforske det mere intime trio format, som kun bakkes op af den intime og hyggelige stemning der er i Byens Café.

Waidtløw, der modtog en Danish Music Award for sin seneste udgivelse, Playhouse, er en af landets mest anerkendte saxofonister. Han har spillet og indspillet med et væld af udenlandske og hjemlige jazzstjerner, bl.a. John Scofield, Toots Thielemanns, Eddie Gomez, Christian McBride, Jeff Ballard og Dave Kikoski.

Gunde og Vadsholt, der i øvrigt også spiller med på Playhouse, er at finde inde på Danmarks Radio, i DR Big Band, når de altså ikke turnerer landet tyndt med inden- og udenlandske solister. Repetoiret denne aften bliver nye og gamle kompositioner fra kapelmesteren blandet med evergreens fra jazzens store song book.

Det bliver uden tvivl en aften med kammerjazz fra den øverste skuffe!

Arrangører: Jazz i Trekanten, Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100 kr.

Billetter købes i Byens Cafe og online på www.billetto.dk

Arrangementet er en del af festivalen Jazz i Trekanten

JAzzi3kanten  trekantområdet-festuge-logo-sortKunstfonden_LOGO_small_JPG