CHINAH + ANDRE TONELEGE (support)

21 apr 2016 / 20:30

Internationalt fremadstormende elektronisk pop-trio til Byens Café i Jelling

Chinah

”CHINAH” går torsdag den 21. april på scenen i Byens Café i Jelling, til en helt særlig og eksklusiv koncert, som afslutning på bandets øve-camp i Jelling.

Trio’en CHINAH, der med Simon Kjær Lauridsen i gruppen har delvist lokale rødder, går i træningslejr i Jelling forud for deres 2016-turné. Det er i den anledning lykkedes for Jelling Musikforening at lave aftale om en koncert i Byens Café.

2016 bliver et stort år for CHINAH, der med kun tre single udgivelser bag sig allerede har høstet massiv anerkendelse i både ind- og udland. Med et pludseligt pust af international blog hype oplevede bandet i sommeren 2015 på rekord tid 1 million streams af debutnummeret, Away From Me. En bølge af ros fulgte fra anerkendte musikblogs som Pigeons & Planes, The Fader og Stereogum – der også præmierede 2. singlen We Go Back.  Desuden har dagsordensættende radioværter, Annie Mac og Hugh Stevens fra BBC Radio 1, rettet både ører og øjne mod det danske band, der også har fået airplay på Apple Music Beats 1.

I kølvandet på denne store internationale interesse har bandet allerede spillet flere koncerter i udlandet, og 2016 forsætter med festivalbookinger på eksempelvis By:Larm Festival i Oslo og Where’s The Music i stockholm, samt koncert på The Waiting Room i London.

Fornyligt udgav den fremadstormende danske trio CHINAH debut-EP’en Once The Lights Are On, som har opnået flotte anmelderroser i flere udenlandske on-line musikmagasiner

Som fornem support for ”CHINAH”, spiller anmelderroste ”ANDRE TONELEGE”.

Andre Tonelege er et DIY projekt, og en elektronisk pop-duo fra Vejle-området bestående af Karoline Elsig(19 år) og Jakob Franck(21 år). Bandet har ambition om at skabe et spændende lydunivers. Musikken bygges op omkring en spændende elektronisk lydside, krydret med flot vokal og lækre saxofon fraser.

Bandet har på kort tid været vidt omkring med deres musik. Andre Tonelege har bl.a. spillet til Future Sound i Huset Kbh, Karrusel Odense, Posten, Rabbit Hole Festival, Wonderwhy Presents på Rust i Kbh, Horesenes ny Teater, samt diverse opvarmnings job for bl.a. SLOWOLF, Darkness Falls og Sleep Party People.

I februar 2015 udgav duoen en helt ny single – Fyld Mig Med – som er første nummer med dansk lyrik. Desuden har Dj/producer og radioværten Le Gammeltoft skrevet kontrakt med ANDRE TONELEGE på hendes pladeselskab, hvor Andre Tonelege’ seneste single “HOW” er udgivet.

Arrangører: Musikforeningen & Jelling Musikfestival

Entré: 100,-

Musikforeningens medlemmer: 175 kr.

Billetter købes i Byens Cafe og online på www.billetto.dk/chinah