CD release party – Esben Kronborg

25 okt 2013 / 17:00

Esben KronborgEsben Kronborg som er pladeaktuel med Ep’en ‘Boats Leak’ hvorfra singlen ‘Too Many Times’ er blevet playlistet på P4, debuterede i 2011 med EP’en ‘Everything and That’ som genremæssigt lå i grænselandet mellem amerikansk folk og country. Denne gang har han med produceren og guitaristen Lars Skjærbæk, indspillet en ny række sange som kigger mere mod rocken samtidigt med, at det stadig er den amerikanske sangskrivertradition der dyrkes, med kunstnere som Ryan Adams, John Mayer og Bruce Springsteen som reference.

Esben Kronborg og band er et spændende bekendtskab med en lang række koncerter på cv’et, det er blevet til koncerter på Spot, Samsø og Skagen Festival samt opvarmning for bl.a. Kim Larsen, Tim Christensen og Mads Langer.

 

Efteråret skal også bruges på en sangskriverrejse til USA med DPA, hvor den første uge skal bruges i Nashville, hvor der skal skrives og indspilles med amerikanske musikere, mens den sidste uge skal bruges i Los Angeles, hvor der skal netværkes og skabes kontakter.

Musikforeningen glæder sig over at invitere Esben indenfor til hans album release party, så gå ikke glip af denne spirende kunstner fra egne rækker…

Der er gratis entré til koncerten!

Arrangører: Musikforeningen og Jelling Musikfestival