Burnin Red Ivanhoe i Byens Café

19 sep 2014 / 21:00

burninredivanoeI mere end 45 år har Burnin Red Ivanhoe været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven. Nu lægger bandet så vejen forbi Byens Café i Jelling for at spille deres styrkede repertoire.

Dette sker fredag d. 19. september, hvor publikum vil opleve den store spilleglæde, musikalske slagkraft og en masse andet, som bandet finder frem…

Med sange som ”Ivanhoe i Brøndbyerne”, ”Tingel-tangel manden” og ”Gong-Gong, the Elephant Song” på programmet spiller Burnin Red Ivanhoe sig lige ind i tre danske generationers musikalske hjerter. Nu er repertoiret desuden styrket med et overbevisende sæt nye numre foruden med genoptagelse af nogle rigtigt gamle, som ingen hidtil har hørt live.

Kim Menzer og Karsten Vogel er som altid i front med både vokal og mange instrumenter. Med det faste hold Assi Roar på bas og Klaus Menzer bag trommerne er én af landets stærkeste rytmegrupper på plads, og med Jens Runge som guitarist og sanger er der sikkerhed for et nyt og meget energisk Burnin, men også et Burnin der bygger på sine egne traditioner og hele musikalske væremåde. Lone Selmer, der som det nu sjette medlem både spiller keyboard og lægger vokalstemmer på, giver fylde og nye muligheder både i de musikalske arrangementer og i et til stadighed overraskende sceneshow.

Fælles for alle Burnin-job er – udover dette klassiske sæt sange – stor spilleglæde, musikalsk slagkraft, opfindsomhed, mærkelige instrumenter og et uberegneligt sceneshow.

Oplevelsen af at være der selv. Den ægte vare.

Arrangører: Musikforeningen og Jelling Musikfestival

Entré: 150 kr.

Musikforeningens medlemmer: 125 kr.

Billetter kan købes i byens café og online på www.billetto.dk/burnin