Bob Dylan sange i Byens Café

08 mar 2014 / 21:00

Lørdag d. 8. marts 2014 kl. 21.00

Dylan Tribute v2

Bob Dylan sange spillet og fortolket med kærlighed og respekt af guitaristen Lars Skjærbæk & Co.

Bob Dylan Tribute er med Lars Skjærbæks distinkte vokal i front et musikalsk kollektiv, der ud over frontfiguren består af fætrene Lasse og Thomas Alstrup, samt brødrene Simon og Thor Kortegaard – alle med fælles fortid i bandet omkring Johnny Nørmølle & Nordfolk. Nu kan bandet opleves i Byens Café i Jelling, hvor de kendte og ukendte sange under den intime stemning uden tvivl vil komme til sin ret.

Passionen for ”His Bobness” og hans lyriske og musikalske univers er kittet, der binder denne interregionale kvintet sammen, som strækker sig fra Vesterbro i Dronningens København til de yderste klitrækker i Thy.
Den roots-baserede tilgang til musikken er en aldeles smittende affære, hvor Bob Dylans sange leveres med den dybfølte respekt og musikalsk nerve og overskud, de fortjener. Der er med andre ord tale om håndspillet musik på et meget højt niveau og man fornemmer som publikum en tydelig begejstring hos musikerne – ikke mindst for den meget afvekslende sætliste spækket udelukkende med sange komponeret og skrevet af det, man meget vel kan betegne som, om ikke den største, så bestemt en af de største kunstnere i det tyvende århundrede – Robert Allen Zimmerman, a.k.a. Bob Dylan.

Arrangører: Musikforeningen/Jelling Musikfestival

Entré: 75,-

Musikforeningens medlemmer 50,-

Billetter kan allerede nu købes i Byens Café og online HER.