Blues koncert med Chili Bee and The Hot Shots

18 mar 2011 / 20:00

Fredag d. 18/3 kl. 20.30

Entre: 100,- Købes i Byens Café

Menu:

Saftig chiligryde med knuste kartofler og brød

120,- Madbilletter købes i Byens Café

Chili Bee & The Hot Shots – er et fyrigt og smagfuldt ’sammenrend’ af hele seks garvede musikere fra forskellige kendte blues sammenhænge i det østjyske – og tilsammen, nogle af landets bedste ‘Hivebusters’! 

For det samlede musikalske output er lige dele festlig, lytte- og dansevenlig blues – leveret med en  udtalt spilleglæde, intensitet og overbevisning. 

Og navne som Fabulous Thunderbirds, Sugar Ray & The Bluetones , Anson Funderburgh & The Rockets , Ronnie Earl & the Broadcasters , Mike Morgan & The Crawl, Darrell Nulisch & Texas Heat m.fl. 

er bare et lille udsnit af de inspirationskilder der får en hilsen med på vejen, når de svedigt swingende; Chili Bee & The Hot Shots  ’..is buzzin around your hive.!

Spontant samlet i 2010 af guitarist Bjarne Rask – der fra Vejle til Texas er kendt som både ’KingBee’ og ’Chili Bee’ – og som også skaffede Byens Hus den forrygende åbnings koncert med Alan Haynes.

Men her er han tilbage med sin egen ’All Star’ besætning bestående af: Jesper ’Butterscotch’ Bjarnesen (sang /mundharpe) –  Jan ’Monk’ Mortensen (Hammond /piano) –

Jan ‘McCool’ Markfoged (guitar) – Mick ’The Hook’ Pedersen (bas) – og Klaus ’Shuff’ Christoffersen ( trommer) 

Chili Bee & The Hot Shots var egentlig tænkt som en enkeltstående happening som opvarmning til Houston guitaristen; Tony Vega i fjor, idet de seks musikere alle har forrygende travlt i andre musikalske sammenhænge. Men den umiddelbare kemi musikerne imellem, og den overvældende publikums respons det instinktivt affødte, gjorde det klart for alle, at der ikke rigtig var nogen vej tilbage –  kun frem og ud på landevejen. Og det var man åbenbart ikke alene om at mene – for ’Chili Bee & The Hot Shots’ er på få måneder blevet et særdeles eftertragtet live band, med kalenderen fuld af koncerter landet over. Fra Ålborg i nord,

over Vejle til Fredericia, Odense, Helsingør og København….og altså her, Byens Hus i Jelling

 CAUTION! –  This is HOT stuff..!!

 Video link: http://www.youtube.com/watch?v=sONqQQ3bjlA