Back To Back + Boys From Heaven

26 jun 2021 / 17:00

Som en del af Vejle Alive præsenterer Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival en dobbeltkoncert med Back To Back og Boys From Heaven på Torvet v. Byens Hus i Jelling.

Back To Back   Boys From Heaven_20Jul2020_8100879

Back To Back

Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, Som De Andre Gør, ”Jeg Holder Fast”, ”En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenesternes spillelister og er sange, der stadig betyder noget for danskerne.

Siden gendannelsen har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, turneret landet rundt og optrådt med deres band og store bagkatalog. 2017 blev markeret med en 30 års jubilæumstour, hvor et yderst deltagende og begejstret publikum tog imod bandet med åbne arme og efterfulgt af et ligeså hektisk 2018 med koncerter over hele landet.

Back to Back har ikke tænkt sig at læne sig tilbage og nyde succesen, men glæder sig til at vise i 2020, at de stadig har samme spilleglæde, er nærværende og levende som altid, med et show og sange, der altid er garant for en god omgang sing-a-long.

Boys From Heaven

Boys From Heaven er en af 5 finalister i Jelling Musikfestivals talent konkurrence Quasar, og et syv mand stort orkester fra hjertet af Nørrebro, som leverer moden rockmusik, der fører tankerne tilbage til nogle af de helt store spillere fra 80’ernes rockscene (Tænk Toto, Journey, OneTwo etc.) Med elementer som helteagtige saxofonsoli, dominerende klaverriffs, brede vokalharmonier og en fræsende leadguitar, har bandet et katalog af original musik uden sammenligning på den danske musikscene.

Bandet har flere store koncert optrædener på bagen, bl.a. sønderjyske Kløften Festival, Musikhuset Posten, samt endagsfestivalen Parkrock sammen med bl.a. Gnags. Derudover har bandet for nyligt vundet talentkonkurrencen Popkorn Nordic 2021. Hver koncert leveres med en højenergisk performance, som giver publikum den festivals stemning, de blev frarøvet i hele 2020.

Boys From Heaven har i foråret 2020 signet med pladeselskabet Target, som har udgivet bandets debutalbum “The Great Discovery” d. 23. Oktober 2020, til stor ros fra kritikere verden over

Program:

Kl. 17.00 Boys From Heaven

Kl. 18.00 Grill middag fra Byens Café og Café sejd (tilkøb 150 kr. – skal forudbestilles i Byens Café eller i Café Sejd)

Kl. 19.30 Back To Back

 

Billetter:

Entré: 175 kr.

For medlemmer af musikforeningen: 150 kr.

 

Billetter kan købes i Byens Café og på www.billetto.dk fra tirsdag d. 14. juni

Arrangør: Jelling Musikforening og Jelling Musikfestival