Aske Jacoby

23 feb 2019 / 20:00

BYENS CAFÉ, D. 23. februar KL. 20.00

I det tidlige forår i 2019 drager Aske Jacoby på solotour rundt i Danmark. Med sig har han 40 års musikerfaring fra den danske musikscene, sine sange fra de sidste tre soloudgivelser, samt nye sange til det kommende album, sin guitar og en personlig musikalsk fortælling, som alt sammen kan opleves i Byen Café.

 Aske 1

Aske Jacoby, en af dette lands fineste guitarister, har siden 2013 helt og holdent helliget sig sin karriere som guitarist, sanger og sangskriver. Med afsæt i sine seneste soloalbums, Chant (2014), Luna Plena Super Me (2016) og Live In Paris (2017) demonstrerer Aske Jacoby sangskrivning på højt niveau og stor originalitet. Han har allerede turneret flere gange i Danmark, Norden og navnlig i Frankrig, har det franske publikum for alvor har taget musikken til sig.

 

Aske Jacoby beskriver selv sine sange som ”Folk/Rock with a twist” eller ”Americana from outer space”. Enkelthed og elegance i stærke og overraskende melodier og storytelling med stor dybde, båret af Askes uomtvistelige musikalitet, varme stemme og guitarspil i international klasse. Publikum tages med på rejse og vender opløftede og inspirerede tilbage. En tidløs, varm og rørende oplevelse.

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Entré: 125,-

Musikforeningens medlemmer: 100,-

Billetter kan købes fra d. 19. december kl. 15.00 i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk