60’er fest m. Brdr. Berg

26 jan 2013 / 19:00

Så inviteres der til 60’er fest i Byens Café med Brdr. Berg

SONY DSCSÅ ER DER GODT NYT FOR DE FESTGLADE……

Lørdag den 26. januar spiller BRDR. BERG op til dans i Byens Hus og der er dermed lagt op til en festlig aften, som du ikke må gå glip af.

Festen starter kl. 19.00 med spisning af en lækker 2 retters menu som Byens Cafe står for – mød gerne op i god tid, så du kan nyde en velkomst-øl inden middagen. Jelling Bryggeri er klar ved hanerne.

Kl. 21.00 spiller BRDR. BERG op til dans.

BRDR. BERG behøver nok ikke den store præsentation – det lokale band med Lars Charlie Mortensen i spidsen vil være kendt af de fleste her i Jelling. Gruppen har efterhånden over 25 år på bagen indenfor musikbranchen og har et stort repertoire, der spænder bredt. Der vil kort sagt være MUSIK FOR ENHVER SMAG!!!

Det er Jelling Bryggeri, der står som arrangør af festen. Bryggeriet vil være klar til at servere kolde øl fra hanerne hele aftenen.

Prisen for hele arrangementet er 250,- kr. og dækker en lille velkomst-øl efter eget

valg ,  en to retters menu fra buffet samt musik og dans.

Festen slutter kl. 01.00

Tilmelding til arrangementet foregår ved at sende en mail til Preben schou@jellingnet.dk eller på Tlf. 40360555. Tilmeldingen er bindende og vil være efter først-til-mølle-princippet. Så skynd dig – der bliver rift om pladserne.

På snarlig gensyn

Bestyrelsen i Jelling Bryggeri